Beginner Course

Inleiding

Beginnen aan een barbiercarrière kan een moeilijke beslissing zijn… Waar volg je het best een opleiding? Wat mag je verwachten? Hoelang duurt het om een volwaardige barbier te worden? Is er een gegarandeerde job na deze opleiding?
Met de nodige ervaring binnen ons team, zijn wij gedreven om uw barber carrière te otwikkelen. Wij bieden de juiste tools en technieken aan, die u nodig heeft om een professionele moderne barbier te worden. Deze opleiding zal u in staat stellen om de basistechnieken onder de knie te krijgen gedurende de opleidingsperiode.

Wat kan u verwachten?
Live demonstraties, theoretische presentaties, praktijkgerichte sessies, head sheets, schriftelijke examens en professionele gesprekstechnieken en nog veel meer.

Omschrijving

Deze opleiding is zorgvuldig ontworpen voor beginners. Hierbij focussen we ons vooral op basistechieken van Barbering en Hairdressing. Dankzij de rijke ervaring van de barbier, wordt de ‘beginner course’ voorzien van gepaste en op maat ingestelde theorie- en praktijklessen. Tijdens deze lessen leiden we u op tot een competente barbier die klaar is voor de praktijk. “In een wereld waar haar altijd groeit…heeft u altijd jobzekerheid…” Bent u klaar om opgeleid te worden door de meest gekwalificeerde experts van onze barbierschool?

Leerdoelen

U kan een succesvolle theoretische ‘fading formule’ verwachten, die u de mogelijkheid geeft om elke haartype onder handen te nemen. Niet alleen leert u de verschillende fading technieken en methodes, maar ook de moderne kniptechnieken. Daarnaast geven wij u ook meer inzicht in het gebruiken van uw ogen en bieden wij aandacht aan uw klantvriendelijkheid en omgang met uw potentiële klanten.

Details

Duurtijd:
8 weken ,  (Zondag)

Startdatums:
11 Februari 2024

Lestijden:
10:00 – 16:00

Prijs:
€ 1400,00 incl. btw

3 spots left*

Organisator

BRB Academy

Telefoon:
+32 470 91 52 17

E-mail:
academy@brbsalon.be

Locatie:
Brusselsesteenweg 284
9090 Melle