Waarom kiezen voor BRB Salon ?

BRB Salon is een ‘modern barbering salon’, waarbij we een combinatie van hairdressing & precision barbering toepassen. Hierbij wordt alles bekeken vanuit een nieuw perspectief en zoeken wij naar een bijpassende snit op basis van het haartype en structuur…van elke klant.

Onze Visie

BRB Salon is een plek waar klanten even kunnen wegdromen in een warme retro-moderne stijl. Zo willen wij teruggaan naar de essentie van het beroep, waarbij de kapper vroeger de kunstenaar was met de schaar. Naast onze passie voor het knippen, nemen wij de tijd voor een warm ontvangst en een klantvriendelijke service.

“Door onze creatieve en persoonlijke aanpak, proberen wij de perfecte look te creëren samen met de klant.”

Over het salon en de Barbier

Het Salon

Modern barbershop & Academy, gelegen in regio Melle (Gent), is uw lokale Barbershop voor allerlei moderne en innovatieve diensten, zoals baard- en haarverzorging, hot towel treatment, eau de cologne touch… Ook tijdens de persoonlijke knipbeurt kan u genieten van een drankje en een aangename babbel met de Barbier.

De Barbier

Barber Franklin is de zaakvoerder en oprichter van het BRB Salon & Academy. Al van jongs af aan zat hij gefascineerd te kijken hoe de haren van het gezin geknipt werd door zijn vader. Zijn ambitie om zelf kapper te worden is daardoor ook ontstaan. De laatste jaren volgde hij verschillende opleidingen in het Verenigd Koninkrijk en heeft hij ervaring verkregen in diverse salons in het Gentse. Nu legt hij zich volledig toe op zijn eigen kapperszaak en -opleidingen.

Klaar voor een restyling?

Aarzel niet en maak een afspraak bij BRB Salon! Ontdek zelf de wereld van de ‘modern barbering’.