Allround MasterClass 6 Months Course

Inleiding BRB SALON

Beginnen aan een barbiercarrière of een volledige opfrissing? Dit kan u verwachten in onze complete ‘Allround Masterclass’!
Deze cursus zal live demonstraties, praktijkgerichte sessies, head sheets, theoretische presentaties, professionele gesprekstechnieken inhouden en nog veel meer.

Bij BRB’ academy geloven we erin dat onderwijs van groot belang is. Door de rijke ervaring van de barbier wordt de opleiding voorzien van een optimale balans tussen praktijk en theorie. Daarnaast is het de ‘key’ om de visuele geest van de student te ontgrendelen gedurende de opleiding. Tijdens het opleidingsprogramma stomen we u klaar tot een competente barbier die zelfstandig aan de slag kan. “In een wereld waar haar altijd groeit…heeft u altijd jobzekerheid…”

Omschrijving

Hierbij focussen we ons vooral op alle fundamenten van haar & baard en leert u alle technieken van barbering & hairdressing. Vervolgens gaan we over naar layering, graduation, fading, sections, moderne disconnections en styling, hot towel shave, beard styling & artistic styles. Bovendien leert u omgaan met complexe haartypes van mannen, zoals het kiezen van de haarlengte, weerborstels…Deze cursus zal u meer zelfvertrouwen geven, zodat u naar een volgend niveau kan toewerken en een eigen stijl kunt ontwikkelen.
U zal ook een succesvolle theoretische ‘fading formule’ verwachten, die u de mogelijkheid geeft om elke haartype onder handen te nemen. Niet alleen leert u de verschillende fading technieken en methodes, maar ook de moderne kniptechnieken. Daarnaast geven wij u ook meer inzicht in het gebruiken van uw ogen en leren wij u een klantvriendelijke en goede omgang met uw potentiële klanten.

Details

Duurtijd:
21 weken, (Zondag)

Startdatum:
11 Februari 2024

Lestijden:
10:00 – 16:00

Prijs:
€ 3900,00 incl. btw

*2 spots left

Organisator

BRB Academy

Telefoon:
+32 470 91 52 17

E-mail:
academy@brbsalon.be

Locatie:
Brusselsesteenweg 284
9090 Melle