Advanced Course

Inleiding
Deze cursus bestaat uit een verscheidenheid van moderne technieken die op dit moment worden toegepast op de snel groeiende barbier markt. U maakt kennis met de technische aanpak van onze docent om de laatste trendy en creatieve kapsels te ontdekken.

De cursussen houden live demonstraties, praktijkgerichte sessies, head sheets, schriftelijke examens, professionele gesprekstechnieken in en nog veel meer.

Bij BRB’ academy geloven we erin dat onderwijs van groot belang is. Daarnaast is de ‘key’ om de visuele geest van de artiest te ontgrendelen waarin wij te werk gaan.

​Leerdoelen
Deze cursus zal u een dieper inzicht geven in de begrippen: layering, graduation, fading, moderne disconnections en styling.

Dit realiseren we door middel van onze fundamentele trainingen van de geest, zodat we een ​​geheel nieuw concept van ‘denken’ kunnen ontwikkelen. Deze nieuwe informatie zal u op een korte en efficiënte manier aangeleerd worden.

U leert problematische plaatsen in het haar te identificeren en beslissingen te nemen die een positieve uitkomst zullen beïnvloeden.

één van de meest complexe details in mannenkapsels is het kiezen van de lengte, die zal zorgen voor een goed uitgevoerd kapsel. Deze cursus zal u meer zelfvertrouwen geven, zodat u naar een volgend niveau kan toewerken en u uw eigen identiteit kan onthullen.

U kan een succesvolle theoretische fading formule verwachten die het toelaat om elk haartype aan te pakken. Niet alleen leert u de verschillende guidelines en methoden, maar we geven u ook een dieper inzicht in hoe de ogen te leren gebruiken, consistent te worden en vertrouwen op te bouwen naar de klant toe.

Details

Duurtijd:
5 weken , ( maandag)

Startdatum:
4 Januari

Lestijden:
10:00 – 16:00

Prijs:
€ 1200,00

*3 spots left

Organisator

BRB Academy

Telefoon:
+32 470 91 52 17

E-mail:
academy@brbsalon.be

Locatie:
Brusselsesteenweg 284
9090 Melle